Hier vind je informatie over de bediening van een automatische worstenvuller.

Werking

Stap 1:

• Druk op de knop "omhoog" en vervolgens op de knop "start", het apparaat zal nu de drukplaat tot het hoogste punt optillen en automatisch stoppen.
  • Sluit het pedaal aan op de 2 pins connector die zich onder het bedieningspaneel bevindt.
  • Zodra de drukplaat volledig is opgetild en het toestel niet meer werkt, kantel je de emmer naar rechts van het toestel en til je hem van zijn plaats om hem uit de behuizing te verwijderen.

Stap 2:

• Vul de emmer met blokjes, of gehakt en plaats en vergrendel de emmer vervolgens terug op zijn oorspronkelijke plaats.

ATTENTIE!

Zet de emmer altijd terug op zijn plaats en lijn de drukplaat uit om ernstige schade aan de machine of jezelf te voorkomen.

Draai de uitlaatpen vast voordat je het apparaat gebruikt.

• Verwijder de driehoekige vergrendelring aan de voorkant van het apparaat.
  • Schuif het gewenste formaat vulmondstuk in de ring en zet het mondstuk vast door het weer op het apparaat te schroeven.

Stap 3:

• Druk op de pijl "omlaag" en stel de gewenste snelheid in met behulp van de pictogrammen "+" en "-".
  • Gebruik het voetpedaal om de drukplaat geleidelijk naar beneden te duwen totdat het apparaat is voorgepompt.

ATTENTIE!

Raak nooit de bewegende delen aan wanneer het apparaat in beweging is, dit kan ernstige verwondingen veroorzaken.

• Zodra het apparaat is geprimed, houdt u de huid/container op het mondstuk en gebruikt u het voetpedaal om de vulling uit het mondstuk te duwen.

Stap 4:

• Wanneer je klaar bent, volg je de schoonmaakgids.
  • Dit apparaat moet na elk gebruik gereinigd worden.