Hier vind je informatie over de bediening van een worstenvuller.

Werking

Stap 1:

• Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact.
  • Steek het voetpedaal in de 3-polige aansluiting naast de snelheidsregelaar.
  • Zet het apparaat aan met de rode aan/uit-schakelaar.
  • Zet de snelheidsregelaar aan.
  • Druk de richtingsschakelaar in de "UP" positie.

Stap 2:

• Schroef de drukplaat los en verwijder de cilinder door hem te kantelen en van zijn plaats te tillen.
  • Reinig de onderdelen voordat je het apparaat gebruikt met een vochtige doek en een mild, voedselveilig schoonmaakmiddel, zelfs als het apparaat nieuw is.
  • Droog de onderdelen goed af en zet het apparaat weer in elkaar.
  • Bevestig het gewenste hulpstuk aan de onderkant van de cilinder en vergrendel het met de bijgeleverde borgring.

Stap 3:

• Kantel de cilinder om het apparaat te vullen met het product dat je wilt verwerken.
  • Kantel de cilinder terug op zijn plaats en druk de richtingsschakelaar in de neerwaartse stand.

ATTENTIE! Zorg ervoor dat de cilinder perfect geplaatst is alvorens het toestel te bedienen.

• Plaats het reservoir op de uitgang van het hulpstuk en kies de gewenste snelheid met de knop op het snelheidsregelpaneel.

Stap 4:

• Druk op het voetpedaal om het apparaat te laten beginnen met het naar beneden drukken in de cilinder.
  • Zodra je klaar bent met het vullen, volg je de instructie "schoonmaken". Telkens wanneer het apparaat gebruikt is, moet deze worden schoongemaakt.