Hier vind je informatie over de bediening van een vleesmolen.

Werking

Stap 1:

• Zorg ervoor dat de onderdelen correct zijn geïnstalleerd, zoals vermeld in de gids "Installatie".
  • Snijd het product in stukken die gemakkelijk in de aanvoerbuis passen.
ATTENTIE! Zorg ervoor dat het vlees vrij is van beenderen en dat er geen taaie pezen aan vastzitten. Gebruik geen bevroren producten.

Stap 2:

• Zet het apparaat "AAN" met de sleutelschakelaar aan de zijkant van het apparaat.
  • Duw het product voorzichtig in de schacht met de bijgeleverde drukker. Te hard duwen kan schade aan het apparaat veroorzaken.
ATTENTIE! Duw het product nooit met de hand door de schacht, dit kan ernstig letsel veroorzaken.
Gebruik uitsluitend de bijgeleverde duwer om producten door de schacht te duwen. Andere voorwerpen kunnen schade aan het apparaat veroorzaken.
Duw geen producten door de schacht als deze op "OFF" staat.
  • Verzamel het gehakt aan de andere kant van het apparaat.

Stap 3:

• Als je klaar bent en het apparaat niet meer gebruikt wordt, zet je de sleutelschakelaar aan de zijkant van het apparaat op "UIT".
  • Reinig het apparaat aan het eind van elke dag dat het apparaat gebruikt is volgens de "schoonmaakhandleiding".
ATTENTIE! Regelmatig schoonmaken is noodzakelijk om de gebruiksduur van het apparaat te verlengen en omwille van de hygiënische voorschriften.
OPMERKING: indien het apparaat gedurende langere tijd niet gebruikt zal worden, neem dan de stekker uit het stopcontact.