Hier vind je informatie over de installatie van een nieuwe glazenspoelmachine.

Installatie

Vereisten:
- Stopcontact/uitgang mag niet hoger zijn dan 170 cm.
- De aansluiting moet met een 30 mA stroomlekzekering als bescherming tegen stroomlekkage gevaar.
- Watertoevoer moet zich op ~25-50 cm van de grond bevinden, 1/2" watertoevoerpijp & 3/4" aansluitkoppeling.
- Bij het Basic model (excl. afvoerpomp & wasmiddeldispenser) moet de afvoer lager dan de machine worden geplaatst, zodat het water met behulp van de zwaartekracht kan worden afgevoerd. Voor het Ultra model (incl. afvoerpomp & wasmiddeldispenser) kan de afvoer tot 60 cm van de grond geplaatst worden.
- Goed geventileerde ruimte.

Stap 1:

• Open de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal van het apparaat.
  • Controleer de glazenspoelmachine op beschadigingen en verwijder de folie van het roestvrij staal.
  • Plaats het apparaat op de daarvoor bestemde plaats.

Stap 2:

• Sluit de waterslang aan op de watertoevoer en waterinvoerdraad van de glazenspoelmachine. Het wordt aangeraden om een 50 liter veiligheidsklep te gebruiken tussen de slang en de watertoevoer.
OPMERKING: de slang is te vinden op het rek aan de binnenzijde van de waskamer.
  • Sluit de afvoerslang aan op de afvoer. Zorg ervoor dat de afvoer zich op de juiste plaats bevindt, zoals vermeld in de "vereisten" hierboven.
  • Sluit de blauwe slang aan op de spoelautomaat.
  • Sluit het bijgeleverde filter/gewicht aan op de andere uiteinden van de slang, hierdoor zakt de slang naar de bodem van je fles spoelglansmiddel.

Stap 3 (alleen voor het Ultra model):

• Sluit de transparante slang aan op de wasmiddeldispenser.
  • Sluit het bijgeleverde filter/gewicht aan op het andere uiteinde van de slang, dit helpt de slang naar de bodem van je fles afwasmiddel te laten zakken.

Afbeelding met projector

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stap 4:

• Start het apparaat.
  • Laat het apparaat 4 keer met water vullen en leeglopen, dit zorgt ervoor dat de spoelglansmiddel- en wasmiddelslangen zich kunnen vullen voor de eerste wasbeurt. Zie "Werking" voor meer informatie over de bediening van het apparaat.