Hoe het toestel gebruiken?

OPMERKING:

De vultrechter kan 47 liter bevatten.

ATTENTIE!

Aardappelen mogen nooit groter zijn dan de aangegeven maximale grootte.

Gebruik het apparaat niet om harde materialen, zoals metaal, stenen of plastic te versnipperen.

Steek uw handen niet in de vultrechter tenzij het toestel uitgeschakeld is.

Wees voorzichtig bij het hanteren van de messengroep, deze is zeer scherp.

Dit apparaat mag nooit worden gebruikt zonder een geaarde elektrische aansluiting.

OPMERKING:

Dit apparaat mag alleen worden bediend door iemand die de gebruiksaanwijzing heeft gelezen.

Reparaties aan de motor, de snaar of andere technische reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door ervaren technici of indien daartoe opdracht is gegeven door een ervaren technicus.

• Controleer of de messenblokgroep goed gemonteerd is en of de machine correct geïnstalleerd is alvorens het apparaat in gebruik te nemen.
  • Plaats de aardappelen in de vultrechter.
  • Druk op de startknop op het bedieningspaneel om het apparaat in te schakelen. Hierdoor wordt de duwtrommelschijf geactiveerd. De schijf duwt vervolgens de aardappelen door het messenblok en snijdt de aardappel.

ATTENTIE!

De invoertrechter mag nooit geopend zijn tijdens het gebruik. Als de vultrechter tijdens bedrijf wordt geopend, stopt de machine automatisch. De messenblokgroep moet correct geïnstalleerd zijn om de machine te kunnen starten.

Houd het bedieningspaneel uit de buurt van water.

• Als het snijproces klaar is, kan de machine gestopt worden door op de stopknop te drukken. De laatste aardappel zal vast blijven zitten op het messenblok.
  • Zorg ervoor dat de machine is uitgeschakeld en haal de stekker uit het stopcontact voordat u de laatste aardappel van het mes verwijdert.