Hier vind je informatie over de bediening van een spiraalkneder.

Werking

Functies

Handmatige modus: Het apparaat start en stopt handmatig.

Auto Modus: Deze instelling bedient het apparaat met behulp van de analoge timers voor snelle en langzame snelheid.

Inching: Deze toets start de machine, hoofdzakelijk gebruikt om de kom in de gewenste positie te draaien.

Stap 1:

• Als de stekker in het stopcontact zit, gaat de LED "Power" branden.
  • Open eerst de veiligheidskap en doe de gewenste hoeveelheid water in de kom.
  • Doe vervolgens de helft van het meel erin dat nodig is voor het kneedproces.
  • Start het apparaat door de veiligheidsdeur te sluiten en de snelle of langzame stand te kiezen.

ATTENTIE! Gebruik alleen de laagste snelheid bij het mengen van zwaar deeg.

Overbelast de machine niet. Vul de machine nooit meer dan vermeld in de onderstaande tabel "Specificaties".

In geval van zwaar gebruik kan de maximale capaciteit zelfs minder zijn.

Het apparaat start niet zonder de veiligheidsafscherming te sluiten.

Stap 2:

• Na 2-3 minuten stop je het apparaat, open je de veiligheidskap en voeg je de andere helft van het meelmengsel toe aan de kneedkom.
  • Zodra het deeg gekneed is, stop je het apparaat en haal je het deeg uit het apparaat.

LET OP! Om van snelheid te veranderen, moet de mixer eerst gestopt worden. Zodra de mixer tot stilstand is gekomen, kunt u de snelheid wijzigen met de snelheidsknop of de hendel. Nadat de gewenste snelheid is gekozen, drukt u op de startknop om de mixer opnieuw te activeren. Het wijzigen van de snelheid tijdens de werking kan schade veroorzaken aan de motor en/of de versnellingsbak. Q

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet gebruikt zal worden, verwijder dan de stekker uit het stopcontact. Reinig het apparaat volgens de schoonmaakgids.