Regeneratie

De regeneratie is gebaseerd op het spoelen van de afzettingen met behulp van de zouttablettenoplossing en het uitspoelen van de geabsorbeerde calcium- en magnesiumionen in het rioolwater.

De regeneratie gebeurt automatisch in de Intelligent modus. De gebruiker hoeft alleen de geteste waterhardheid in te voeren en het systeem berekent de efficiëntie. Het display toont ook het aantal beschikbare liters voordat een nieuwe regeneratiecyclus nodig is.

De regeneratie kan ook worden geforceerd als de weergegeven liters van het apparaat opraken. Druk de recycle knop in en houd deze 5-6 seconden ingedrukt. Dit zal onmiddellijk het regeneratie proces starten wanneer geactiveerd.

Tijdens het regenereren is alleen hard water beschikbaar.

Het regeneratieproces bestaat uit 4 cycli, terwijl het proces actief is zullen de volgende afkortingen worden weergegeven:
90t0 = Regeneratie
1. Terugspoelen (BW)
2. Pekel en Langzaam Spoelen (BD)
3. Snel spoelen (RR)
4. Bijvullen (SR)
OPMERKING: De cycli kunnen ook worden overgeslagen, zodra de afkorting stopt met knipperen drukt u op de recycle knop en de machine zal naar het volgende proces van de cyclus overspringen.
(Dit wordt alleen aangeraden als het regeneratieproces per ongeluk is gestart!)