Hier vind je informatie over het instellen van een nieuwe waterontharder.

Eerste gebruik

• Pak je apparaat uit en controleer het onmiddellijk na ontvangst. Indien er verborgen gebreken of beschadigingen aan het toestel zijn, neem dan onmiddellijk contact op met je leverancier.

Bewaar alle verpakkingsmateriaal voor het geval het toestel moet teruggestuurd worden of geïnspecteerd door de vrachtvervoerder.

• Verwijder eventuele beschermfolie van alle oppervlakken.
  • Als je apparaat is geleverd met een fabrieksaangebrachte gegoten stekker, kun je het apparaat in een standaard stopcontact steken. Zorg ervoor dat het voltage van het apparaat en het stopcontact compatibel zijn.

Indien uw apparaat niet is voorzien van een fabrieksgemonteerde gegoten stekker, moet je contact opnemen met een gekwalificeerde elektricien om het apparaat aan te sluiten op het elektriciteitsnet.

• Maak het apparaat schoon met lauw water en een zachte doek voordat je het voor de eerste keer gebruikt (gebruik water met een zeer mild schoonmaakmiddel).
  • Onderdelen die in contact komen met behandeld water moeten gemaakt zijn van materiaal dat bestand is tegen het behandelde water.
  • In de ruimte voor de waterbehandeling moet vloerafvoer worden geïnstalleerd. De koper is verantwoordelijk voor de afwatering.

Geen water toevoeren met een temperatuur hoger dan 30C.