Hoe stel ik de hysteresiswaarde in op een Sf-106 digitaal display?

De hysteresis waarde bepaalt de schommeling van de temperatuur tussen wanneer de compressor koelt en wanneer de compressor stand-by staat.

1. Druk gedurende 10s op de "DOWN" en "SET" toets totdat "ON" in het display verschijnt.
  2. Druk op de "SET" knop totdat er E1 op het display verschijnt. Dit is de minimaal bruikbare temperatuur voor de machine. Druk op de "UP" of "DOWN" toets om deze instelling te wijzigen.
  3. Druk op de "SET" knop totdat E2 op het display verschijnt. Dit is de maximale temperatuur die voor de machine kan worden gebruikt. Druk op de "UP" of "DOWN" toets om deze instelling te wijzigen.
  4. Druk op de "SET" knop totdat E3 op het display verschijnt. Dit is de temperatuurvertraging voordat de compressor weer aanslaat nadat de gewenste temperatuur is bereikt. Druk op de "UP" of "DOWN" toets om deze instelling te wijzigen. Verlaag de instelling niet onder de 2 graden.
  5. Druk nogmaals 10 seconden op de "DOWN" knop totdat "OFF" op het display verschijnt.
  6. Druk eenmaal op "SET", waarna de temperatuurinstelling op het display gaat knipperen. Dit is de ingestelde temperatuur waarbij de compressor zal stoppen met werken. Hierna zal hij weer gaan draaien nadat het vertragingsverschil is bereikt.