Hier vind je informatie over de installatie van een slagroommachine.

Installatie

Stap 1:

• De machine moet op een vlakke en stabiele ondergrond worden geplaatst.
  • Kies een ondergrond waar de machine niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of in de buurt van een directe warmtebron zoals een fornuis, oven of radiator.

ATTENTIE! De omgevingsvoorwaarden die vereist zijn om het apparaat te laten werken zijn als volgt:

- Temperatuur tussen: +2°C tot +30°C (35,6°F tot 86°F)

- Vochtigheid tussen: 10% - 95% (zonder condensatie)

Andere omgevingscondities dan de genoemde kunnen ernstige schade aan het elektrische en koelsysteem veroorzaken. Deze worden niet gedekt door de garantie van het apparaat.

Stap 2:

Graphical user interface, application

Description automatically generated

• Verwijder het deksel van het koeltankje (1) en de bevestigingsstang (2) van het deksel van de roterende drukpomp (3).
  • - Plaats het labyrint (4) en de labyrintbuis (5) in de opening van het pompdeksel, door de opening (6) op het voorpaneel.
  • - Plaats de bevestigingsstang (2) in zijn behuizing om het labyrint (4) op zijn plaats te vergrendelen.

Stap 3:

Graphical user interface, application

Description automatically generated

• Plaats de tapkraan (7) zodanig dat de gleuf (8) aan de achterzijde is uitgelijnd met de pen (9) die zich in de opening van het voorpaneel bevindt.
  • Plaats de tapkraan volledig en draai hem tegen de wijzers van de klok in, zodat het uitloopbuisje (10) zich in een uitgiftepositie (naar beneden) bevindt.
  • Plaats het lekbakje (11) in de gleuf (12) in het onderste gedeelte van het voorpaneel.

A picture containing text, clipart