Hier vind je informatie over de installatie van je nieuwe vacumeermachine.

Installatie

Houd de vacumeermachine verticaal!

De machine moet worden geplaatst in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van bijtende gassen of stof. De stroomaansluiting kan op jouw locatie anders zijn, dus controleer voor gebruik of de machine goed geaard is.

Wandmontage

• Bepaal, afhankelijk van de gewenste positie, de plaats en markeer de bevestigingsgaten. (Je kunt de achterste metalen afdekking verwijderen om de gaten te vinden)
  • Boor de gaten in de muur en steek de pluggen in de gaten.
  • Installeer de bevestigingsschroeven en laat 2-3 mm ruimte vrij om het apparaat op te hangen.
  • Hang de machine aan de vaste wandbevestigingsschroeven om de installatie te voltooien.