Hier vind je informatie over de bediening van een sous vide apparaat.

Werking

A screenshot of a video game

Description automatically generated with medium confidence

Functies:
A) Set-knop: stelt de gebruiker in staat om de gewenste temperatuur en tijd op te vragen en in te stellen.
B) Pijltjestoetsen: stelt de gebruiker in staat om de huidige geselecteerde parameter te bewerken. (kan gelijktijdig worden ingedrukt om te wisselen tussen F & C.
C) Start/Stop-knop: stelt de gebruiker in staat om het apparaat te starten en te stoppen.
D) Temperatuurweergave: geeft de ingestelde en de huidige temperatuurwaarde weer.
E) Tijdweergave: toont de ingestelde of resterende tijd dat het toestel operationeel zal zijn.
F) Celsiusindicator: lampje dat aangeeft dat de weergegeven temperatuurwaarde momenteel in Celsius is.
G) Fahrenheit-indicator: lampje dat aangeeft dat de weergegeven temperatuurwaarde op dat moment in Fahrenheit is.

Stap 1:

• Open het deksel en vul de container met water tussen de MIN/MAX-aanduidingen.
  • Gebruik de aan/uit-schakelaar aan de achterkant van het apparaat om het apparaat "AAN" te zetten.

Stap 2:

• Druk op de instelknop om de temperatuur & tijd invoer te vragen en gebruik de pijltjestoetsen om de gewenste waarden voor elke parameter in te voeren.
  • Plaats vacuüm verpakte producten in het reservoir.
ATTENTIE!
Zorg ervoor dat het waterniveau niet hoger is dan de MAX-indicator die in het reservoir is gegraveerd, maar het product nog steeds bedekt.
  • Sluit het deksel en druk op de startknop.

Stap 3:

• Zodra het apparaat klaar is zal het om de 20 seconden "piepen" totdat de start/stop-knop wordt ingedrukt om het kookproces te stoppen.
OPMERKING: het water zal na verwerking 30 minuten op de huidige temperatuur worden gehouden.
  • Haal het deksel en de producten uit het apparaat, nu zijn de producten klaar voor verdere verwerking.

Stap 4:

• Na gebruik van het apparaat, gebruik de aan/uit schakelaar aan de achterkant van het apparaat om het apparaat "UIT" te zetten.
  • Volg onze schoonmaakgids om snelle veroudering van het apparaat te voorkomen.