Oplossing

Als het oppervlak van het gesneden product rafelig of ruw wordt en de snijbewerkingen niet soepel verlopen, moet het mes worden geslepen.

• Zorg er eerst voor dat de machine "UIT" staat.
  • Zoek de slijper die perfect boven op de messenschijf is geplaatst, klaar om te slijpen.
  • Schroef de plastic zwarte bout los die de slijper vasthoudt, til hem op en draai hem 180 graden.
  • Schuif de slijper terug in de speciale rail en lijn het mes en de slijper uit, maar zorg ervoor dat de slijper goed gepositioneerd is op het oppervlak van de mesrand.
  • Start het apparaat en houd de achterste knop op de slijper gedurende ongeveer 60 seconden ingedrukt om alleen de achterkant van het mes te slijpen.
  • Druk tenslotte de voorste slijpknop gedurende ongeveer 2-3 seconden tegelijkertijd in om de slijpbraam te verwijderen. (De afbeelding hieronder toont duidelijk de voorste en achterste knoppen op de slijper).

ATTENTIE!
Veeg na het slijpen de voor- en achterkant van het blad af om het metaalstof van het slijpen te verwijderen.

A close-up of a machine

Description automatically generated with low confidence