Hittebestendig glas, keramische bakken, koperen en aluminium pannen/potten, pannen met een ronde bodem en een bodem van minder dan 12 cm werken niet met een inductiekookplaat.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Stap 1:

• Het in het bedieningspaneel gegraveerde vermogenspictogram geeft aan dat het apparaat "UIT" staat, wanneer de knop op het vermogenspictogram wordt geplaatst, zal het apparaat onmiddellijk stoppen met verwarmen.
  • De "P" staat voor vermogen en de "C" voor temperatuur.
  • Druk op de "P"/"C"-knop om te kiezen tussen vermogen of temperatuur, de corresponderende indicator zal oplichten.

OPMERKING: je kunt de temperatuur instellen van 60°C tot 240°C of het vermogen van 500W (watt) tot 5000W door aan de knop te draaien. Elk vermogensniveau neemt met 500W toe.

Stap 2:

• Zorg ervoor dat je een pan gebruikt die geschikt is voor inductie.
  • Zodra het apparaat is ingeschakeld, moeten de ventilatoren beginnen te werken om het apparaat af te koelen, dit is normaal er is geen manier om de ventilatoren te stoppen.
  • Plaats de pan op het fornuis en stel de gewenste temperatuur of het vermogen in.
  • Plaats je product in de pan en kook naar tevredenheid.

OPMERKING: dit apparaat heeft ook een tijdelijke "LOCK"-functie. Houd de toets "LOCK" ingedrukt tot het controlelampje oplicht. Om te ontgrendelen houd je de "LOCK"-toets ingedrukt tot je een "piep" hoort en de indicator dooft.

• Wanneer je klaar bent, draai je de knop terug naar de stand van het vermogenspictogram om het kooktoestel te stoppen.

Stap 3:

• Laat het apparaat een paar uur rusten voordat je het schoonmaakt, want het blijft erg heet, zelfs na het uitschakelen van het apparaat.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, haal dan de stekker uit het stopcontact en reinig het apparaat volgens de aanbevolen instructies voor "schoonmaken".