Oplossingen

• Zorg ervoor dat de gasschakelaar op "ON" staat.
  • Dit kan erop wijzen dat het thermokoppel, de brander of de gasklep defect is, probeer contact op te nemen met de leverancier en leg de storingen uit.
  • Als dit de eerste keer is dat je het apparaat plaatst, zorg er dan voor dat je alle lucht in de slang hebt afgevoerd. Om dit te doen houdt je de temperatuurknop ongeveer 3 minuten op de waakvlamstand.
  • Controleer of je de juiste injector gebruikt voor het gebruikte gastype, zie de onderstaande tabel voor meer informatie.

De maximale LPG gasdruk voor dit toestel is 50 mbar, voor aardgas is de maximale druk 25 mbar. Een hogere waarde kan leiden tot gaslekkage.

Table

Description automatically generated

• Hieronder het schema voor gasmontage:

Diagram

Description automatically generated

ATTENTIE!

Alle gasombouw moet worden uitgevoerd door een service specialist of gecertificeerde technicus.