Hier vind je informatie over de installatie van een droogijsmachine.

Installatie

Stap 1:

• Haal de droogijsmachine uit de verpakking en plaats deze op een ondergrond, vergrendel de 3 schroeven op de machine met een Torx schroevendraaier, maar zet deze niet te vast.

Stap 2:

• Sluit de machine aan op het ventiel van de CO2-cilinder, houd het ventiel van de CO2-cilinder gesloten en schroef de slang vast. Plaats een rubberen afdichting in de moer van de slang en gebruik je vingers om de moer vast te draaien op het ventiel van de CO2-fles.
  • Gebruik een moersleutel om deze vast te draaien en luchtdicht te maken.

• Steek de stekker van het apparaat in het stopcontact.
  • Schroef de ijsslang op de bovenkant van het apparaat.

A picture containing indoor, gear