Hier vind je informatie over de installatie van een automatische donutmachine.

Installatie

Stap 1:

• Zorg ervoor dat het apparaat op een stabiele vlakke plek wordt geplaatst.
  • Kies een oppervlak waar het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of andere warmtebronnen. Houd bij het plaatsen een afstand van 10 cm aan tussen het apparaat en andere apparaten.
  • Plaats het apparaat zo dat de stekker altijd bereikbaar is.

Stap 2:

• Plaats de steunstang in de daarvoor bestemde beugel en zet hem met twee bouten vast.
  • Monteer de zendkast boven op de stang en zet deze vast.
    Diagram

Description automatically generated

Stap 3:

• Plaats, afhankelijk van de gewenste donutgrootte, een van de mallen op de uitgang van het apparaat en zet deze vast met de bijgeleverde bouten.
  • Bevestig de bijbehorende plunjerkop aan de plunjer.
    Diagram

Description automatically generated

Stap 4:

• Bevestig de deegdispenser aan de draagarm en draai de vleugelmoer vast, zorg ervoor dat de dispenser in het midden staat.
  • Monteer de plunjer in de daarvoor bestemde geleidebeugel (in het midden van de draagarm). Beweeg de plunjer op en neer om te controleren of hij het uitvoergat goed en soepel opent en sluit.
  • Bevestig de krukas aan de plunjer.
  • Sluit alle noodzakelijke draden en kabels aan.