Hier vind je informatie over de bediening van een heteluchtoven.

Werking

Stap 1:

• Gebruik de temperatuurknop om de gewenste temperatuur in te stellen.
  • Het groene lampje van de temperatuurindicator moet branden, dit betekent dat de oven de temperatuur op het gewenste niveau brengt. Zodra de temperatuur is bereikt, gaat dit lampje uit en is de oven op temperatuur.

Stap 2:

• Zodra de oventemperatuur is bereikt, plaats je je product in de kookkamer.
  • Gebruik de kookwekker om de gewenste kooktijd in te stellen.
  • Zodra de tijd op de timer is afgelopen, schakelt de oven automatisch uit.
  • Haal het product uit de oven.

ATTENTIE!

Hoge temperaturen, voorzichtig gebruiken of risico op ernstig letsel. Het gebruik van beschermende handschoenen wordt aanbevolen.

• Schakel het apparaat uit wanneer het niet in gebruik is.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, is het raadzaam de stekker uit het stopcontact te halen en de gids "Schoonmaken" te volgen.

Stap 3: (gebruik van de grillfunctie, alleen voor ovens met grill)

De grillfunctie stelt de gebruiker in staat alleen het bovenste verwarmingselement te gebruiken.

ATTENTIE!

De hetelucht- en grillfunctie kunnen niet gelijktijdig worden gebruikt. Deactiveer de grillfunctie bij gebruik van hetelucht en visa versa bij gebruik van de grillfunctie.

• Gebruik de grillknop om de temperatuur te verhogen en de groene grillindicator zal oplichten.
  • Volg de bedieningsinstructies hierboven, het wordt aanbevolen om het bovenste deel van de oven te gebruiken wanneer je de grillfunctie gebruikt.

Stap 4: (gebruik van de stoomfunctie, alleen voor ovens met stoom)

De stoomfunctie stelt de gebruiker in staat om water in de oven te sproeien tijdens het kookproces om de vochtigheid te maximaliseren.

ATTENTIE!

De stoomfunctie kan alleen worden gebruikt als de watertoevoer op de oven is aangesloten.

• Gebruik de knop "sproeien" om de bevochtiging te starten. De indicator zal overeenkomstig worden geactiveerd. Het bevochtigingsproces zal doorgaan zolang de knop ingedrukt blijft en stoppen wanneer de knop wordt losgelaten.