Oplossing

• Begin met het instellen van de kookvereisten zoals vermeld bij "Werking".
  • Druk op de "Fase"-toets totdat alle signaalleds op het bedieningspaneel uitgaan en het display 0:00 toont.
  • Gebruik de "+" & "-" om de gewenste startuitsteltijd in te stellen. (max 9 uur).
  • Druk op "Start/Stop" om de uitgestelde start te beginnen.
  • Om de kookcyclus te beginnen vóór de uitgestelde start, druk je gewoon op de "start/stop"-knop. Je kunt nu het programma bewerken, druk op de "start/stop"-knop om direct te beginnen met koken.