Oplossingen

• Zorg ervoor dat de temperatuur op de juiste instelling staat, zie "Werking" voor meer informatie over de werking van een koelkast met glazen deur (drankkoelkast).
  • Zorg ervoor dat de luchtuitlaat in de koelkamer en de luchtinlaat aan de achterkant van het apparaat niet verstopt zijn.
  • Controleer de condensorventilator aan de achterkant van het apparaat om er zeker van te zijn dat er geen stof of verstopping is.