Hier vind je informatie over de werking van een flessenkoeler.

Werking

Stap 1:

• Volg zorgvuldig de "installatie"-instructies.
  • Stel de temperatuur van de koelkast in met de ronde knop die zich rechtsboven op het apparaat bevindt.

LET OP!

Houd er bij het instellen van de temperatuur rekening mee dat de omgevingstemperatuur van grote invloed is op de werking van het apparaat.

Het is ook niet aan te raden de temperatuur op het maximum in te stellen, omdat dit ijsvorming kan veroorzaken en op den duur het apparaat kan beschadigen.

Stap 2:

• Plaats je producten in het apparaat.

LET OP!

Let er bij het plaatsen van producten in het apparaat op dat de luchtuitlaat niet afgedekt wordt.

• Wanneer het apparaat niet in gebruik is, zet het dan uit door de groene schakelaar in de uit-stand te zetten.

OPMERKING: Als het apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, is het raadzaam de stekker uit het stopcontact te halen en de “schoonmaak”-gids te volgen.