Hier vind je informatie over de installatie van een flessenkoeler.

Installatie

Stap 1:

LET OP! Het wordt aanbevolen om het apparaat met ten minste 2 personen te hanteren en te installeren.

• Zorg ervoor dat het apparaat in een omgevingstemperatuur tussen (2C & 38C) wordt geplaatst.
  • Zet de handgreep in elkaar en monteer deze en de wielen/voeten (indien nodig).
  • Kies een oppervlak waar het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of in de buurt van een directe warmtebron zoals een fornuis, oven of radiator.
  • Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4 inches) tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen voor ventilatie en gebruiksgemak.

Stap 2:

• Stel de hoogte van de roosters in naar wens.
  • Steek de stekker van het netsnoer in een geaard stopcontact.
  • Laat het apparaat ten minste 1 uur leeg werken voordat je je producten erin zet. Zo kan de koelkast de geur filteren.