Operaties

Maxima Dough mixer RB

Article

Code

Dimensions  (CM)

Weight (KG)

Input

Power

(KW)

Speed (RPM)

Bowl rotation speed (RPM)

09361905

W75,3 x D39,5 x H69

126

230V / 50Hz / 1Phase

1.1

105/158

15/22

Max capacity 8kg

09361906

W79,5 x D44,5 x H76

135

230V / 50Hz / 1Phase

1.5

125/158

15/22

Max capacity 12kg

09361908

W92,5 x D53,5 x H76,5

170

400V / 50Hz / 3Phase

1.5 / 2.2

135/90

9/13.5

Max capacity 20kg

ATTENTIE

Het deegmengsel mag nooit de voor elk model aangegeven maximale capaciteit overschrijden.

Plaats geen harde voorwerpen, of uw handen, in de mixer.

Beweeg de distributieriem en de kettingen niet met de hand, want dit kan de motor beschadigen.

Dit apparaat mag nooit gebruikt worden zonder een geaarde elektrische aansluiting.

OPMERKING:

Dit apparaat zal niet starten als de veiligheidsafscherming en de kom niet correct zijn geplaatst.

Dit toestel mag niet continu gebruikt worden gedurende een langere periode. Het is niet aanbevolen het apparaat langer dan 30 minuten te laten werken.

1. Doe eerst de helft van het meel of de droge ingrediënten die nodig zijn om het mengsel te maken in de kom, gevolgd door de helft van het benodigde water.
  2. Om het apparaat aan te zetten, controleert u of het veiligheidsscherm gesloten is, stelt u de gewenste snelheid in en drukt u op de Start-knop.

ATTENTIE

Controleer of de veiligheidsafscherming gesloten is alvorens het apparaat in te schakelen. Het apparaat werkt niet als de veiligheidsafscherming niet goed gesloten is.

1. Wanneer de eerste helft van het mengsel goed gemengd is, stopt u de machine met de Stop-knop, tilt u de veiligheidsafscherming op en voegt u de rest van de deegingrediënten toe. Sluit de veiligheidsbescherming, stel de gewenste snelheid in en druk opnieuw op de Start-toets om verder te gaan.
  2. Als het mengen klaar is, kan het apparaat worden gestopt door op de Stop-knop te drukken.
  3. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en haal de stekker uit het stopcontact voordat u het deeg uit de mengkom haalt.

Functie:

Om de kom te verwijderen, draait u de plaat onder de kom met de klok mee tot de kom los is. (Zie onderstaande illustratie)