Hier vind je informatie over de bediening van een bestekpolijstmachine.

Werking

Graphical user interface, application

Description automatically generated

ATTENTIE!

Voordat je het apparaat in gebruik neemt, druk je op start/stop en laat je het apparaat ca. 20 minuten draaien, totdat het opgewarmd is.

• Zodra het apparaat warm is, plaats je het gewassen bestek in het apparaat via de vulopening aan de bovenkant van het deksel.

OPMERKING:

Wanneer het apparaat warm is, is het geplaatste bestek gedroogd en gepolijst.

De resultaten kunnen minder goed zijn als het apparaat niet is opgewarmd voor gebruik.

De UV-lamp in het apparaat zorgt ook voor extra desinfectie.

• Als het bestek eenmaal door het binnenste doolhof is gegaan, worden de maïskolf granulaatresten eraf geblazen door de ventilator die zich bij de uitgang bevindt.
  • Het droge bestek valt dan gedroogd en gepolijst aan de voorkant van het toestel naar buiten.
  • Als al het bestek gepoetst is, kan het apparaat gestopt worden door nogmaals op de start/stop-knop te drukken.