Hier vind je informatie over de bediening van een glaspolijstmachine.

Werking

Graphical user interface, application

Description automatically generated

• Gebruik de schakelaar op het bedieningspaneel om het apparaat "AAN" te zetten.
  • Zodra de kwastjes beginnen te draaien, plaats en houd je de gereinigde glazen één voor één boven de kwastjes.
  • De roestvrijstalen buizen blazen hete lucht in de richting van de kwasten om de glazen en kwasten te drogen terwijl het apparaat in werking is.
  • Verwijder de glazen wanneer ze droog zijn en herhaal dit proces tot je klaar bent.
  • Zet na gebruik van het apparaat de schakelaar op de stand "UIT" en trek de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet meer wordt gebruikt.