Hier vind je informatie over het schoonmaken van een automatische worstenvuller.

Schoonmaken

Stap 1:

• Zorg ervoor dat het apparaat "Uit" staat door het netsnoer uit de hoofdstekker te trekken.
  • Schroef de uitlaatpin op de drukplaat los om de druk in het apparaat te laten ontsnappen.
  • Druk op de "up" knop en vervolgens op de "start" knop, het apparaat zal nu de drukplaat tot het hoogste punt optillen en automatisch stoppen.

Stap 2:

• Zodra de drukplaat volledig is opgetild en het apparaat niet meer werkt, kantelt u de emmer naar rechts van het apparaat en til je hem van zijn plaats om hem uit de behuizing te verwijderen.
  • Maak de drukplaat, de emmer en het mondstuk grondig schoon met warm water en een voedselveilig schoonmaakmiddel.

ATTENTIE!

Reinig nooit losse onderdelen in de vaatwasser!

Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen of schuurmiddelen. Gebruik geen oplosmiddelen of reinigingsmiddelen op benzinebasis. Sommige reinigingsmiddelen kunnen schadelijke resten achterlaten of schade aan de machine veroorzaken.

Gebruik tijdens het schoonmaken geen schuursponsjes en scherpe of puntige voorwerpen, dit kan schade aan de machine veroorzaken.

Spuit het apparaat nooit schoon en dompel het nooit onder in water of een andere vloeistof, maar veeg de buitenkant af met een vochtige doek. Gebruik geen stoomreiniger om het apparaat schoon te maken

Laat het netsnoer of de stekker nooit nat of vochtig worden.

Stap 3:

• Zodra de onderdelen en accessoires droog zijn, zet je ze weer in elkaar voor het volgende gebruik.
  • Bewaar het apparaat op een niet vochtige plaats.