Deze machine mag alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor het ontworpen en bedoeld is. De fabrikant en leverancier zijn niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door verkeerde bediening en oneigenlijk gebruik.

• Dit is een commercieel product en mag alleen worden gebruikt door een opgeleide vakman die deze handleiding heeft gelezen en volledig begrijpt. Het mag niet (zonder toezicht) worden gebruikt door kinderen of personen met verminderde fysieke, zintuiglijke of mentale vermogens.
  • Het systeem wordt uitsluitend gebruikt voor het verwijderen van ongewenste minerale stoffen, die zich ophopen als kalk (Calcium en Magnesium). Dit apparaat is een onderdeel van de beveiliging van het systeem.
  • Het is verboden veranderingen in het systeem aan te brengen zonder overleg met de fabrikant. De fabrikant zal geen verantwoordelijkheid dragen in geval van schade veroorzaakt door dit soort wijzigingen.
  • De temperatuur in de bedieningsruimte van het apparaat moet ten minste 10 ̊C bedragen.
  • Op de plaats van opstelling van het apparaat moeten de algemene voorschriften en bepalingen alsmede de bepalingen ter voorkoming van ongevallen in acht worden genomen.
  • De montageplaats van het apparaat moet tegen eventuele waterschade beveiligd zijn (bijv. door de aanwezige vloerafvoer). De fabrikant is niet verantwoordelijk voor eventuele schade veroorzaakt door water.
  • Het apparaat waarin het filter wordt gebruikt, moet vóór de installatie vrij zijn van kalk- en gipsafzettingen.
  • Niet monteren in de buurt van warmtebronnen en open vuur.
  • Bescherm het filtersysteem tegen mechanische beschadigingen.
  • Dit apparaat is uitsluitend bestemd voor gebruik binnenshuis.
  • ATTENTIE! Houd het apparaat en de elektrische stekker uit de buurt van water en andere vloeistoffen. Als een van beide aan een vloeistof wordt blootgesteld, haal dan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat nakijken door een erkende monteur. Het niet opvolgen van deze instructies kan een elektrische schok of zelfs de dood tot gevolg hebben.
  • Gebruik het apparaat niet als het is gevallen of op een andere manier is beschadigd. Laat het nakijken en repareren door een gediplomeerd technicus.
  • Verplaats het apparaat niet terwijl het in werking is en probeer nooit het apparaat aan het netsnoer te verplaatsen of te dragen.
  • ATTENTIE! Open de behuizing niet en probeer het apparaat niet zelf te repareren (tenzij hiertoe opdracht is gegeven). Dit kan de garantie ongeldig maken of schade en gevaarlijke situaties veroorzaken.
  • Steek geen voorwerpen in de behuizing of openingen van het apparaat.
  • Gebruik geen extra apparaten of accessoires die niet met het apparaat zijn meegeleverd.
  • Houd nooit je handen of andere lichaamsdelen in de buurt van de bewegende delen van het apparaat terwijl het in werking is.
  • Houd alle verpakking uit de buurt van kinderen en voer de verpakking af in overeenstemming met de plaatselijke, landelijke en staatsvoorschriften.
  • Vermijd overbelasting van het apparaat.
  • De elektrische installatie moet voldoen aan de geldende plaatselijke, landelijke en nationale voorschriften.
  • Schakel het apparaat uit voordat je de stekker uit het stopcontact trekt.
  • Raak de stekker niet aan met natte of vochtige handen.
  • Houd het netsnoer buiten het werkbereik en dek het snoer niet af. Zorg er ook voor dat het netsnoer niet in contact komt met scherpe of hete voorwerpen en houd het uit de buurt van open vuur.
  • ATTENTIE! Zolang de stekker in het stopcontact zit, is het apparaat aangesloten op het elektriciteitsnet.