Volg de volgende instructies zorgvuldig op om de gasinstallatie van een frituurpan op gas met succes te vervangen.

Stap 1: Vervang de branderinspuiters

• Begin met het openen van het voorpaneel van de machine.
  • Schroef de branderinjectoren los met de juiste sleutel (let op dat je de injector niet in de diffuseropening laat vallen).
  • Zorg ervoor dat je de juiste verstuiver installeert volgens het gastype dat je van plan bent te gebruiken. (Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie over de injectortypes).
  • Monteer de injectoren zorgvuldig op de injectorassemblage.

Stap 2: Pilotinjector vervangen

De bovenstaande afbeelding toont de exacte locatie van de waakvlaminjector.

• Schroef de kraag los waarmee de stuurautomaat-injector vastzit.
  • Vervang deze door de juiste stuurautomaat op basis van het gebruikte gastype en de tabel hierboven.
  • Monteer de injector ten slotte weer met de juiste sleutel.

Stap 3: Luchtstroom afstellen

De laatste stap is het afstellen van de luchtstroom.

• De luchtverstelling van de brander kan worden vrijgegeven door de schroef en de ring die op de afbeelding te zien zijn, los te draaien.

• Stel de luchtinstelring in op de waarde zoals aangegeven in de tabel hierboven.
  • Draai de schroef op de juiste stand vast.
  • Monteer tenslotte het frontpaneel weer en het toestel is klaar voor gebruik.