Veiligheidskenmerken

• Thermische stroomonderbreker - Het apparaat is voorzien van een thermische stroomonderbreker die handmatig kan worden gereset om het te beschermen tegen te hoge en gevaarlijke temperaturen die per ongeluk binnenin kunnen ontstaan. Als de stroomonderbreker wordt geactiveerd, wordt de stroomtoevoer naar het apparaat onderbroken.
  • Stroomuitval - Bij stroomuitval registreert het toestel de voortgang van de kookcyclus en start het opnieuw vanaf het punt van de stroomuitval.