• Probeer het apparaat niet zelf te repareren of te openen (tenzij dit is opgedragen). Hierdoor kan de garantie vervallen of kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.
  • De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door verkeerde bediening en ondeskundig gebruik.
  • Houd het apparaat en de stekker uit de buurt van water en andere vloeistoffen.
  • Houd het apparaat tijdens gebruik altijd in de gaten.
  • Kom nooit met je handen in de buurt van de bewegende delen van de machine.
  • Laat professionele machines nooit door kinderen gebruiken.
  • Trek altijd de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet wordt gebruikt en altijd voordat je het schoonmaakt.
  • Schakel het apparaat uit voordat je de stekker uit het stopcontact trekt.
  • Probeer nooit het apparaat aan het netsnoer te verplaatsen of te dragen.
  • Gebruik geen extra apparaten die niet samen met het apparaat zijn geleverd.
  • Overbelast het apparaat niet.
  • De elektrische installatie moet voldoen aan de geldende nationale en plaatselijke voorschriften.
  • Raak de stekker niet aan met natte of vochtige handen.
  • Plaats of verplaats het apparaat niet op zijn kant, ondersteboven of gekanteld (meer dan 45 graden).