Hier vind je informatie over de bediening van een soepketel.

Werking

Stap 1:

• Begin met het vullen van de waterkoker met water tot aan de maximale streep die in de waterkoker is getrokken.
ATTENTIE!
Vul de ketel niet meer dan het maximum, verwijder overtollig water voordat je verder gaat.
Zorg ervoor dat het waterniveau in de ketel niet onder het minimum komt om oververhitting van het apparaat te voorkomen.
  • Steek de stekker in het stopcontact.

Stap 2:

• Stel met de temperatuurknop de gewenste temperatuur in, wanneer de waterkoker aan het opwarmen is zal het lampje gaan branden en zodra de temperatuur bereikt is zal het lampje uitschakelen.
ATTENTIE!
Verplaats het apparaat nooit tijdens de werking.
Het wordt afgeraden om met blote handen het deksel van de soepketel te verwijderen, aangezien deze te heet kan zijn om aan te raken.
Als er voedsel op de soepketel wordt gemorst, moet dit onmiddellijk worden schoongemaakt om schade aan de onderdelen van het apparaat te voorkomen.
  • Plaats de soep die je warm wilt houden in de binnenste stalen kom en schuif de komring erop.
  • Plaats de kom in de waterkoker met de komring en bevestig het deksel op de kom door het vast te klikken.

Stap 3:

• Als het apparaat niet meer wordt gebruikt, haal je de stekker uit het stopcontact en volg je de schoonmaakgids.