Hier vind je informatie over de bediening van een bordenwarmhoudkast.

Werking

Stap 1:

• Plaats je borden in de schappen van de kast.
  • Gebruik de "ON/OFF"-schakelaar om het toestel "ON" te zetten, het groene lampje zal oplichten om aan te geven dat het toestel operationeel is.

Stap 2:

• Gebruik de temperatuurknop aan de voorkant van het apparaat om de gewenste temperatuur in te stellen waarop je de borden wilt bewaren.

ATTENTIE!

Het oppervlak van het apparaat wordt tijdens het gebruik heet.

OPMERKING: het duurt ongeveer 35 minuten voordat het apparaat een temperatuur van 80C heeft bereikt.

Stap 3:

• Wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, schakel het dan "UIT" en trek de stekker uit het stopcontact.

OPMERKING: als het apparaat gedurende lange tijd niet wordt gebruikt, is het raadzaam de schoonmaakgids te volgen om snelle veroudering van het apparaat te voorkomen.