Vervoer en behandeling

Dit toestel kan door één persoon opgetild en gedragen worden. Denk eraan om altijd aan de benen op te tillen en niet aan de rug. Probeer nooit voorwerpen op te tillen of te verplaatsen die uw capaciteiten te boven gaan. Vraag hulp of gebruik de juiste apparatuur, indien nodig.

Bedrading & aansluitingen

Als uw machine wordt geleverd met een in de fabriek gemonteerde gegoten stekker, kunt u de stekker in een standaard stopcontact steken. Zorg ervoor dat de spanning van het apparaat en die van het stopcontact compatibel zijn.

Indien uw apparaat niet is voorzien van een in de fabriek gemonteerde stekker, moet een erkende elektricien worden ingeschakeld om het apparaat aan te sluiten op de stroomvoorziening.

Schakelschema (Klik voor schakelschema)

Plaatsing

Het apparaat moet op een stabiele, vlakke ondergrond worden geplaatst. Kies een oppervlak dat vrij is van direct zonlicht en niet in de buurt staat van een directe warmtebron, zoals een fornuis, oven of radiator.

Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4") tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen voor ventilatie en gebruiksgemak.

Plaats het apparaat zo dat de stekker te allen tijde bereikbaar is. Steek de stekker altijd in een compatibel, geaard stopcontact.

Reinigen

Controleer en reinig het apparaat, de onderdelen en de accessoires.

Schakel het apparaat altijd uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat u het gaat schoonmaken of onderhouden.

Gebruik nooit agressieve of schurende reinigingsmiddelen. Gebruik geen oplosmiddelen of reinigingsmiddelen op petroleumbasis. Sommige schoonmaakmiddelen kunnen een schadelijk residu achterlaten of schade aan het apparaat veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan een mild, voedselveilig schoonmaakmiddel.

Gebruik tijdens het schoonmaken geen schuursponsje of scherpe voorwerpen, omdat dit het apparaat kan beschadigen.

Spuit het apparaat nooit schoon en dompel het nooit onder in water of een andere vloeistof. Veeg in plaats daarvan de buitenkant af met een vochtige doek. Gebruik geen stoomreiniger om het apparaat schoon te maken.

Laat het netsnoer of de stekker nooit nat worden.