Hier vind je informatie over de bediening van een luxe pizza-oven.

Werking

Stap 1:

• Zet het apparaat "AAN" door de aan/uit-schakelaar die zich onder de lichtschakelaar bevindt om te draaien.

Stap 2:

• Selecteer de gewenste temperatuur met behulp van de thermostaten. Het pictogram naast de temperatuurknop geeft aan welk verwarmingselement het bedient.
  • Wacht tot de groene temperatuurindicator oplicht, dit betekent dat de oven de gewenste temperatuur heeft bereikt.
  • Open de deur en plaats je product in de oven. Haal het product uit de oven wanneer het de gewenste consistentie heeft bereikt.

Stap 3:

• Wanneer het apparaat niet in gebruik is, zet je het apparaat "UIT" door de schakelaar in de uit-stand te drukken.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, is het raadzaam de stekker uit het stopcontact te halen en de gids "Schoonmaken" te volgen.