Hier vind je informatie over het installeren van een nieuw kebabmes.

Installatie

ATTENTIE!

Zorg ervoor dat de stekker van het apparaat uit het stopcontact is en niet is aangesloten op een stroombron.

Stap 1:

• Pak alle artikelen uit en verwijder de beschermfolie van alle oppervlakken.
  • Zet de dikteregelaar op 0.

A black and white photo of a computer tower

Description automatically generated with low confidence

• Open de mesbescherming door de duimschroeven aan de zijkant van het apparaat los te draaien.

A picture containing person

Description automatically generated

• Plaats en schroef het cirkelmesje erin (gebruik een speld om te voorkomen dat het mes draait).

A picture containing person

Description automatically generated

Stap 2:

• Sluit de mesbeschermer en vergrendel deze op zijn plaats met de duimschroeven.
  • Steek ten slotte de stekker in het apparaat.