Hittebestendig glas, keramische bakken, koperen en aluminium pannen/potten, pannen met een ronde bodem en een bodem van minder dan 12 cm werken niet met een inductiekookplaat.

Graphical user interface

Description automatically generated

Stap 1:

• Gebruik de "ON/OFF"-knop om het apparaat aan te zetten.
  • Wanneer het apparaat "AAN" staat, zal de ventilator automatisch starten, dit is normaal. Er is geen mogelijkheid om de ventilator te stoppen.
  • Gebruik de "SELECT"-knop om te kiezen tussen vermogen of temperatuur.

OPMERKING:

je kunt de temperatuur instellen van 60°C tot 240°C of het vermogen van 500W tot 2000W door de "+" & "-" knoppen te gebruiken.

Het toestel is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. Als de temperatuur te hoog wordt, klinkt een "zoemer" en schakelt het toestel automatisch uit. Het display toont ook de code "E02".

Indien de oververhittingsbeveiliging geactiveerd is, laat het toestel dan afkoelen. Na de afkoelingsperiode kan het toestel weer worden ingeschakeld en zou het normaal moeten werken.

Stap 2:

• Zorg ervoor dat je een pan gebruikt die geschikt is voor inductie.
  • Plaats de pan op de plaat en stel de gewenste temperatuur of het gewenste vermogen in.
  • Plaats je product in de pan en kook naar tevredenheid.

OPMERKING: dit apparaat biedt de gebruiker de mogelijkheid een timer in te stellen voor wanneer het apparaat moet uitschakelen. De timer kan worden ingesteld tussen 5 en 180 minuten.

Functie

Kinderslot: houd de toets "LOCK" ingedrukt tot de indicator oplicht. Om te ontgrendelen houd je de "LOCK"-toets ingedrukt tot je een "piep" hoort en de indicator dooft.

• Als je klaar bent, gebruik je de "ON/OFF"-knop om het apparaat uit te schakelen.

Stap 3:

• Laat het apparaat een paar uur rusten voordat je het schoonmaakt, want het blijft erg heet, zelfs na het uitschakelen van het apparaat.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet gebruikt zal worden, haal dan de stekker uit het stopcontact en reinig het apparaat volgens de aanbevolen reinigingsvoorschriften.