Hier vind je informatie over het instellen van een nieuwe glasbevriezer.

Eerste gebruik

Voorwaarden

CO2-tank met sifon: Om dit toestel te kunnen gebruiken moet de CO2-tank voorzien zijn van een hevel om het CO2-gas in vloeibare toestand te leveren. (Zie afbeelding hieronder)

(AA) Batterijen: Dit apparaat is uitgerust met waarschuwings-LED's waarvoor 2 (AA) batterijen nodig zijn. De batterijen worden alleen gebruikt om de LED's te laten werken.

A group of light bulbs

Description automatically generated with low confidence