Hier vind je informatie over de werking van een drankmixer.

Stap 1:

• Haal de mengbeker uit de steunbeugel.
  • Voeg ingrediënten toe aan de mengbeker.
OPMERKING: vul de beker niet te vol om morsen te voorkomen (max. capaciteit 70cl)

Stap 2:

• Zodra de ingrediënten in de beker zitten, plaatsje de beker terug op de steun.
OPMERKING: vanwege de hoge snelheid van de motor is het raadzaam om één hand op het apparaat te houden om het op zijn plaats te houden.
  • Gebruik de schakelaar bovenop het apparaat om het mengen te starten, de "I" functie is de langzame instelling (10.000 omwentelingen per minuut) en functie "II" is de snelle instelling (15.000 omwentelingen per minuut).
  • Meng gedurende ongeveer 5 seconden of langer indien nodig.
  • Stop de mixer door de schakelaar terug in de "O"-stand te zetten.

Stap 3:

• Zodra de mixer tot stilstand is gekomen, kun je de beker verwijderen en de drank serveren.
  • Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld (OFF) wanneer het niet in gebruik is. Volg onze schoonmaakgids om het apparaat te onderhouden en de levensduur te verlengen.