Hier vind je informatie over de bediening van een spiraalkneder.

Werking

Stap 1:

• Voordat je de spiraalkneder aanzet, kies je de gewenste mengsnelheid met de snelheidshendel of -knop.

Gebruik alleen de laagste snelheid bij het mengen van zwaar deeg.

LET OP! Overbelast het apparaat niet. Vul het apparaat meer dan vermeld in de onderstaande tabel "Specificaties".

Bij zwaar gebruik kan de maximale capaciteit zelfs minder zijn. Raadpleeg in geval van twijfel je leverancier.

Stap 2:

• Zodra de snelheid is gekozen, druk je op de startknop om de spiraalkneder te activeren. De veiligheidsafscherming moet gesloten zijn om de spiraalkneder te laten werken. Als de veiligheidsafscherming open of niet goed gesloten is, zal de mixer niet werken.

LET OP! Om van snelheid te veranderen, moet de mixer eerst gestopt worden. Zodra de mixer tot stilstand is gekomen, kunt u de snelheid wijzigen met de snelheidsknop of de hendel. Nadat de gewenste snelheid is gekozen, drukt u op de startknop om de mixer opnieuw te activeren. Het wijzigen van de snelheid tijdens de werking kan schade veroorzaken aan de motor en/of de versnellingsbak.

OPMERKING: als het apparaat gedurende langere tijd niet gebruikt zal worden, verwijder dan de stekker uit het stopcontactReinig het apparaat volgens de instructies (zie schoonmaken).