Hier vind je alle veiligheidsvoorzieningen die bij je spiraalkneder zijn inbegrepen.

Veiligheidsvoorzieningen

Het apparaat is uitgerust met de volgende veiligheidsvoorzieningen, ontworpen om de gebruiker en de machine te beschermen tegen letsel of schade:

1. Veiligheidsafscherming: de veiligheidsafscherming moet volledig gesloten zijn om de mixer te activeren. Als de veiligheidsafscherming niet goed gesloten is, zal de mixer niet starten. Als de veiligheidsafscherming tijdens het gebruik wordt geopend, schakelt de mixer automatisch uit.
  2. Oververhittingsbeveiliging: de motor is uitgerust met een veiligheidsschakelaar die het apparaat automatisch uitschakelt als de temperatuur de maximale gebruikslimieten overschrijdt. Als dit gebeurt, moet het apparaat minimaal 60 minuten uitgeschakeld blijven, zodat de motor kan afkoelen. Na de afkoelingsperiode kan de gebruiker de machine opnieuw starten.
  3. Overbelastingsbeveiliging: de machine is uitgerust met een overbelastingsbeveiligingsschakelaar die in werking treedt als de belasting te zwaar is.