Hier vind je informatie over de bediening van een automatische donutmaker.

Gebruik

Stap 1:

• Zorg ervoor dat de onderdelen correct zijn gemonteerd volgens de installatiegids.
  • Vul het oliereservoir met voldoende frituurolie. Zorg ervoor dat het oliepeil tussen de min/max-lijnen blijft.
  • Schakel het apparaat in met de aan/uit-schakelaar.
  • Stel de temperatuur in met de temperatuurknop. Het indicatielampje moet gaan branden om aan te geven dat het apparaat aan het opwarmen is.

Stap 2:

• Zodra het verwarmingslampje uitgaat, heeft het apparaat de ingestelde temperatuur bereikt.
  • Doe het beslag in de beslagdispenser.
  • Stel de gewenste kooktijd in.
  • Reset de productieteller (indien gewenst).
  • Plaats een bakje bij het afgiftepunt om de afgewerkte donuts op te vangen wanneer deze worden uitgeworpen.
  • Activeer de donut drop-schakelaar om de productie te starten.

Stap 3:

• Wanneer het apparaat niet meer wordt gebruikt, draai je de temperatuurknop terug naar "0" om het apparaat uit te schakelen.
  • Volg de schoonmaakgids om de levensduur van het apparaat te verlengen.
OPMERKING: in verband met hygiënische voorschriften wordt aanbevolen het apparaat dagelijks te reinigen.