Oplossing

Om het elektroventiel te vervangen door een waterpomp (in ovens met optionele voorinstelling voor pomp), volg je de onderstaande stappen: (zie afbeelding hieronder voor nummeraanduiding)

1. Verwijder de achterklep van de oven.
  2. Koppel de bedradingskabels los van de elektroklep
  3. Maak de waterslang (3) los van de elektroklep door de rand van de zwarte koppeling in te drukken en ingedrukt te houden.
  4. Schroef de elektroklep los van het ovenframe.
  5. Bevestig de pomp (1) aan het frame met de juiste steun (2) en de twee bijgeleverde schroeven (4).
  6. Sluit de kabels van de elektroklep aan op de pomp.
  7. Sluit de slangen van de elektroventiel aan op de pomp.
  8. Verbind de slang (6) met filter en stabilisator met pompschort (7).
  9. Plaats de achterklep terug.

LET OP!

Om kalkafzetting in de ovenkamer te voorkomen, raden wij aan het waterreservoir te vullen met ontkalkt water.