Hier vind je informatie over het onderhoud van een snelkoeler.

Onderhoud

LET OP!

Dit apparaat vereist maandelijks onderhoud.

Stap 1 (sla deze stap over voor kleinere modellen (BF210, BF310)):

• Haal de stekker uit het stopcontact voordat er onderhoud aan het apparaat wordt gepleegd.
  • Zoek het bodempaneel aan de achterkant van het apparaat.
  • Draai alle schroeven los die het bodempaneel vasthouden en verwijder het.

Stap 2:

• Zoek achter het apparaat de ventilatoren en de condensor.
  • Zorg ervoor dat alle stof en verstoppingen zorgvuldig worden verwijderd met een borstel.
  • Plaats na reiniging het beschermingspaneel terug en schroef het vast (indien nodig).