Hier vind je informatie over de installatie van een snelkoeler.

Installatie

Stap 1:

• Zorg ervoor dat het apparaat in een omgevingstemperatuur tussen (2C - 38C) wordt geplaatst.
  • Kies een oppervlak waar het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht, of dicht bij een directe warmtebron zoals een fornuis, oven of radiator.
  • Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4 inches) tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen voor ventilatie en gebruiksgemak.

Stap 2:

LET OP!

Om ervoor te zorgen dat alle koelvloeistof en olie in het koelsysteem goed zijn bezonken, moet je het apparaat enkele uren rechtop laten staan alvorens het in te schakelen. Indien het apparaat voor of tijdens de levering horizontaal gekanteld was, laat het dan gedurende ten minste 20 uur rechtop staan alvorens het "AAN" te zetten

• Steek de stekker van het netsnoer in een geaard stopcontact.
  • Laat het apparaat minstens 20 min. leeg draaien voordat je je producten erin legt. Hierdoor kan het apparaat sneller en beter koelen.