Hier vind je informatie over de bediening van de blender.

Stap 1:

• Duw de "AAN/UIT"-schakelaar in de "AAN" stand.
  • Vul de container met het gewenste product en sluit het deksel goed af.
  • Plaats de container op de basis en zorg ervoor dat het veiligheidsmechanisme op de bodem van de container is ingedrukt.

ATTENTIE! Als de veiligheid niet is ingedrukt, zal de blender niet werken.

• Zorg ervoor dat de blender op een stabiele ondergrond staat.

Stap 2:

• Kies het gewenste programma op het bedieningspaneel zoals hieronder afgebeeld.

• Hieronder vind je de 5 verschillende programma's waaruit je kunt kiezen. (waarden weergegeven in toeren per minuut/sec)

Stap 3:

• Zodra het gewenste resultaat is bereikt, stop je het apparaat door de rode "STOP"-toets in te drukken.
  • Als je het apparaat niet meer gebruikt, moet je de accessoires schoonmaken volgens de schoonmaakgids.

ATTENTIE! Regelmatig schoonmaken is noodzakelijk om de gebruiksduur van het apparaat te verlengen en vanwege de hygiënische voorschriften.