Transport en behandeling

Dit apparaat moet door twee of meer personen worden opgetild.

Denk eraan om altijd aan de benen te tillen en niet aan de rug. Probeer nooit voorwerpen op te tillen of te verplaatsen die uw capaciteiten te boven gaan.

Vraag hulp of gebruik de juiste apparatuur, indien nodig.

Bedrading & aansluitingen

Als uw machine geleverd is met een in de fabriek gemonteerde aangegoten stekker, kunt u de stekker in een standaard stopcontact steken.

Zorg ervoor dat het voltage van het apparaat en het stopcontact compatibel zijn.

Als uw apparaat niet is voorzien van een in de fabriek gemonteerde aangegoten stekker, moet een erkende elektricien worden ingeschakeld om het apparaat aan te sluiten op de stroomvoorziening.

(Klik hier voor een schakelschema)

Plaatsing

Het apparaat moet op een stabiele, vlakke ondergrond worden geplaatst.

Kies een oppervlak dat vrij is van direct zonlicht en niet in de buurt staat van een directe warmtebron, zoals een fornuis, oven of radiator.

Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4") tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen voor ventilatie en gebruiksgemak.

Plaats het apparaat zo dat de stekker te allen tijde bereikbaar is. Steek de stekker altijd in een compatibel, geaard stopcontact.

Reinigen

Controleer en reinig het apparaat, de onderdelen en de accessoires regelmatig.

Schakel altijd de stroom- en gastoevoer uit en onderbreek deze voordat u het apparaat reinigt of onderhoud uitvoert.

Gebruik nooit agressieve of schurende reinigingsmiddelen. Gebruik geen oplosmiddelen of reinigingsmiddelen op basis van petroleum.

Sommige schoonmaakmiddelen kunnen een schadelijk residu achterlaten of schade aan het apparaat veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan een mild, voedselveilig schoonmaakmiddel.

Gebruik tijdens het schoonmaken geen schuursponsje of scherpe voorwerpen, omdat dit het apparaat kan beschadigen.