Hier vind je informatie over de installatie van een bestekpolijstmachine.

Installatie

Stap 1:

• De machine moet op een vlakke en stabiele ondergrond worden geplaatst.
  • Kies een oppervlak waar het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of in de buurt van een directe warmtebron zoals een fornuis, oven of radiator.
  • Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4 inches) aan tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen, om het gebruiksgemak te vergroten.

Stap 2:

• Zet het apparaat waterpas en plaats het zo dat de stekker te allen tijde bereikbaar is.
  • Plaats de maïskolf granulaat in de bak via de laadingang.
  • Zorg ervoor dat de op het apparaat aangesloten spanning gelijk is aan de spanning die op het etiket van het apparaat vermeld staat.

Dit apparaat moet worden aangesloten op een geaard stopcontact in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften en -normen.

Het apparaat kan minder goed werken als het niet geaard is.