Hoe stel ik de hysteresiswaarde in op een digitaal display van Dixell?

De hysteresiswaarde bepaalt de temperatuurschommeling tussen het moment dat de compressor koelt en het moment dat de compressor op stand-by staat.

1. Om toegang te krijgen tot de instellingen van de thermostaat druk je gedurende 3s op de "SET" en "DOWN" toets totdat de code "HY" op het display verschijnt.
  2. Druk eenmaal op de "SET" knop om de parameter te kunnen aanpassen.
  3. Druk op de "UP" of "DOWN" knop om de parameter te wijzigen. Dit is de vertraging (in graden) voordat de compressor weer aanslaat. Dit moet minimaal 2 graden zijn.
  4. Druk op de "SET" knop om de instelling te bevestigen.
  5. De thermostaat zal hierna terugkeren naar het hoofdmenu.