Hier vind je informatie over het onderhoud van een combisteamer.

Onderhoud

(Reinigen van de ventilatoren)

De ventilatoren moeten periodiek worden gereinigd met specifieke anti-kalkproducten. Alle onderdelen moeten zorgvuldig worden gereinigd, waarbij alle kalkaanslag moet worden verwijderd.

• Verwijder het ventilatorhuis om toegang te krijgen tot de ventilatoren, gebruik een borstel of doek en reinig de ventilator(en) zorgvuldig.

(Ontkalken)

Het is belangrijk om elk apparaat dat water gebruikt te ontkalken als het water niet onthard is.

• Breng het ontkalkingsmiddel in de watertoevoer en voer het "schoonmaak"-programma uit.