Hier vind je informatie over de installatie van een nieuwe worstenvuller.

Installatie

Stap 1:

• Het apparaat moet op een vlakke en stabiele ondergrond worden geplaatst.
  • Kies een oppervlak waar het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of dicht bij een directe warmtebron zoals een fornuis, oven of radiator.
  • Houd bij het plaatsen van het apparaat een afstand van 10 cm (4 inches) tussen het apparaat en muren of andere voorwerpen voor ventilatie en gebruiksgemak.

Stap 2:

• Installeer de benodigde onderdelen & accessoires (indien van toepassing).